2016/2017 01.09.2016  -  30.04.2017

LILLEPUT (LIL)
LILLEPUT (U6/U8/U10/U12)

På Lilleput holdet gælder det om at have masser af spas og sjov. Da holdet er for de yngste medlemmer i klubben, vil der ikke være decideret fokus på spillet basketball, men mere på at være aktiv og lege sammen.

Det kan være med bolde, men også andre spændende redskaber. Målet er simpelthen at alle får det så sjovt som muligt! Sjov, leg og fundamentale boldfærdigheder er nøgleordene i Lilleput basket.

OBS!!

Sæsonen starter først til september, men det er selvfølgelig muligt at tilmelde sig allerede nu. Du skal dog være opmærksom på, at melder du dig til nu, vil du blive opkrævet et mindre beløb - 4 eller 6 kr., for perioden indtil d. 1/9, hvorefter du automatisk vil blive opkrævet det fulde kontingent.

Dette kan vi desværre ikke gøre noget ved, da det er den måde, tilmeldingsmodulet på vores hjemmeside fungerer. Ønsker du at undgå at betale det mindre beløb, kan du vente med tilmelding til efter d. 1/9.

JUNIOR (JUN)
JUNIOR (U14/U16)

Har du lyst til at lære at spille basket, blive udfordret til træning, spille kampe og opleve et rigtig godt sammenhold, så er U14/U16 Junior holdet for dig.

SENIOR (SEN)
SENIOR (U18/U21/U23)

U18/U21/U23 Senior er et hold, hvor man kan lære at spille basket, blive udfordret til trænining, spille kampe og opleve et rigtig godt sammenhold. Det er selvsagt en fordel, hvis du har basket erfaring, men det er ikke et krav, hvis du bare har den rette indstilling til træning.

OLD BOYS (OLDB)
OLD BOYS (U>25)

Vi er et på alle måder blandet hold af damer og herrer, unge og gamle samt nybegyndere og erfarne – som hygger os med at spille basket. Der er fokus på at have det sjovt - vi træner fundamentals og spiller en masse.

LADIES (LADI)
LADIES (U>25)